Welkom bij Eetcafé Ten Haken

Een intiem en gezellig restaurant ,Waar u sfeervol kunt dineren.

Eetcafé Ten Haken is begonnen in Neede als Ten Haken Foodservice waar zij dagelijks verse maaltijden leveren bij u thuis. De maaltijden worden elke dag van verse ingrediënten en met de grootste zorg bereid.

Inmiddels is Ten Haken Foodservice doorgegroeid en is Eetcafé Ten Haken geopend aan het karakteristieke hagen in het centrum van Eibergen, Hier zullen we voor u de lekkerste gerechten op tafel zetten middels een À la carte kaart. Ook voor een gezellige lunch of gewoon een kop koffie met een lekker stuk gebak staan wij voor u klaar.

U kunt genieten van onze gerechten in ons eetcafé maar u kunt ook de gerechten bij ons afhalen. Voor afhaal kunt de bestellen plaatsen in ons eetcafé. Heeft u geen zin om te wachten tot het klaar is? Geef de bestelling dan telefonisch aan ons door, dan staat het voor uw klaar bij binnenkomst.
Kwaliteit en gezelligheid staan bij ons voorop. Wij verwelkomen u graag in ons Eetcafé voor een hapje en een drankje.

Remon Ten Haken & Lisette Kramer

Naast dat je in ons restaurant heerlijk kunt genieten van een lunch, diner of een stukje taart bij de koffie, kun je ook gebruik maken van onze catering kwaliteiten.

Ons restaurant biedt diverse opties om buffetten en maaltijden aan huis te laten leveren.

In overleg is er heel veel bij ons mogelijk, dus heeft u zelf een leuk idee voor bijvoorbeeld een feestje of een partijtje? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.